Megrendelésének leadásával Ön a Beauty Hairline Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a Beauty Hairline Kft.
Adataink:
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 85.
Adóigazgatási szám: 11581538-2-41
Cégjegyzékszám: 05-09-006241

Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 47.91
Telefonszám: 0670/417-8561

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Beauty Hairline Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

- Magyarország területén a postai utánvéttel, készpénzben
- Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,

Szállítási feltételek, határidők:

A Beauty Hairline Kft. az árucikkekből nagy mennyiségű raktárkészletet tart. Ennek megfelelően a munkanapokon 12 óráig bérkezett utánvételes megrendeléseket még aznap, átutalással fizetett megrendeléseket az átutalás beérkezését követő munkanapon adjuk át szállító partnerünknek, akik 1-2 munkanapon belül kézbesítik a csomagot. Ettől eltérő, ritka esetben e-mailben tájékoztatjuk a megrendelőt. Ha egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.

 

A szállítás díja az ország egész területére 2590Ft. 30.000Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Beauty Hairline Kft díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, az árucikk vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt árucikk kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Beauty Hairline Kft az árucikkért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az árucikk visszajuttatásának költségeit is Ön viseli.

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.
Felelősség korlátozása:
A Beauty Hairline Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Beauty Online weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Adatvédelem:

A Beauty Hairline Kft a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az  Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.